H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Υδροτεχνική Δωδεκανήσου AΕ, δραστηριοποιείται από το 1989 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

Η εταιρεία ξεκίνησε με έδρα της ένα μικρό γραφείο στην Γαριβάλδη 18, 5 άτομα προσωπικό και ως βασικό αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών και βιολογικών καθαρισμών ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης. Με γρήγορους ρυθμούς εδραιώθηκε στην τοπική αγορά της Ρόδου και σύντομα έγινε μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα.

Χωρίς να εγκαταλείψει ποτέ το βασικό της αντικείμενο, η Υδροτεχνική, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και σε άλλους τομείς όπως η ενδοδαπέδια θέρμανση κτιρίων, τον οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό, τα συστήματα πυρασφάλειας. Με προσπάθεια, συνέπεια και πάνω από όλα με την εμπιστοσύνη των πελατών της κατάφερε να υπερνικήσει τα εμπόδια και να πετύχει αυτόν τον στόχο. Σήμερα, μετά από 27 χρόνια προσφοράς στη Ρόδο αλλά και τα Δωδεκάνησα, η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στο 5ο χλμ Ρόδου - Λίνδου με προσωπικό 20 και πλέον ατόμων, με αποθήκες που καλύπτουν τις ανάγκες του καθενός και ένα στόλο αυτοκινήτων που βρίσκεται συνεχώς στην υπηρεσία των πελατών της.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα της Υδροτεχνικής Δωδεκανήσου είναι να προσφέρει άριστα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έτσι ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών της, όχι μόνο στη Ρόδο, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Στρατηγική της Υδροτεχνικής Δωδεκανήσου αποτελεί η:

  • Βελτιστοποίηση όλων των διαδικασιών μέσα από βιώσιμες μειώσεις κόστους και διαρκή βελτίωση στην ευελιξία και την παραγωγικότητα.
  • Επέκταση της διείσδυσης των προϊόντων και υπηρεσιών της στην εγχώρια αγορά και διατήρηση της ηγετικής θέσης της, με μέγιστη αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας, μέσω της παροχής καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων. Ο στόχος αυτός δύναται να πραγματοποιηθεί με συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού, καθοριστική επιλογή προμηθευτών και υιοθέτηση σύγχρονων τεχνικών εργασίας.
  • Αξιοποίηση της σύγκλισης των τεχνολογιών με τη δημιουργία εμπορικών προτάσεων, και συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης επαγγελματιών και ιδιωτών.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Υδροτεχνική Δωδεκανήσου είναι οι κάτωθι:

  • Πισίνες και water parks: έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, μελετά και κατασκευάζει υδατοδεξαμενές/πισίνες σε οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις και υδάτινα πάρκα διασκέδασης.
  • Υδραυλικά: προσφέρει κάθε είδους προϊόντα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Η γκάμα των προϊόντων της απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία υδραυλικό και εγκαταστάτη, όσο και στον απλό χρήστη.
  • Πυρόσβεση: αναλαμβάνει μελέτες και εγκαταστάσεις πυρασφάλειας και παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, πυροσβεστικές φωλιές, πυροσβεστήρες.
  • Ηλιακοί θερμοσίφωνες, Ζεστό Νερό Χρήσης, Φωτοβολταϊκά: η Υδροτεχνική Δωδεκανήσου αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση οικιακών και επαγγελματικών ηλιακών θερμοσίφωνων για ζεστό νερό χρήσης, ηλιακή υποβοήθηση στην οικιακή θέρμανση με συστήματα ROTEX και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.
  • Επεξεργασία νερού: η Υδροτεχνική Δωδεκανήσου προσφέρει λύσεις για καθαρό, κρυστάλλινο νερό. Διαθέτει αποσκληρυντές, φίλτρα νερού, αντίστροφη όσμωση, απολύμανση με UV και ανταλλακτικές φύσιγγες διαφόρων ειδών.
  • Σπα - Υδρομασάζ - Χαμάμ: η Υδροτεχνική Δωδεκανήσου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υδρομασάζ, σάουνας και χαμάμ.
  • Επαγγελματική και οικιακή θέρμανση και κλιματισμός: προσφέρει τεχνογνωσία και ποιοτικά προϊόντα για μελέτες και κατασκευές θέρμανσης, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Διαθέτει αντλίες θερμότητας για θέρμανση χώρων και πισίνας.